August 17, 2011

berbuka dengan classmate

location: restoran tomyam kota at kota damansara & uptown damansara

best breaking fast eva with schoolmate 5 SETIA tercinta. if im not mistaken, last year venue was at pizza hut, mid valley. missing them so very much. finally, plan worked. :)

menu for 10 persons. ni baru sebelah. ada satu set lagi on my side. tak habes dan dibungkus. siapa ek yang bawa balik hari tuuu? nway, so much thanks to firdaus. semoga murah rezeki lagi okay.

couple of the planner. pity aida. have been plan reunion for so many times. genting lah, bukit broga lah, macammacam plan. semua tak menjadi.

sangat kekeyangan. berjalan kat dalam uptown tu pun da taktahu nak beli apa. ingat nak beli baju! aaaaaaa. lupa.

all are my bestfriend since school year. lama tak jumpa. rindu! jumpa hanya di alam maya. setahun sekali dua je jumpa in real. masa raya dan puasa. macam ni lah.

tak cukup lagi dua. sorang accident and the other one tak dapat cuti kot.

thats all. mereka semua dah berjaya. dah bekerja pun. and some of them dah nak grad pun next semester. hurm. aku ni sangat berzaman lagi. pity me but still suka sebab mereka boleh support kalau nak hang out. oo yeahhh. kalau macam ni belajar sampai ke tua laaaa. :D

tak sabar nak tunggu raya pulaaaa. semoga menjadi la yeee. cikgu shamsinar mesti menanti kehadiran kita every year. hehe :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...