January 22, 2013

Muka pucat lesi

Nak sangat rasa macam mana clerk patient seorang banduan. Takde la susah sangat nak approach pun. Naseb baik polis yang jaga dia comel ! Auww ! Gediks sangaaaaat. Puihhh ! 

Bila kena tanya sakit apa, sakit kat mana, rasa macam mana, sejak bila, ada sakit mana lagi and bla bla bla. Senang je nak dapat jawapan. Bila tanya tang sosial history yang syok tuh. Macammacam jenis drugs ada. Nama arak pun pehhhh. Aku takpernah dengar some of namanama tuh. Noob gilaaaaaa !

Tetiba dia mengesot dekat dengan aku. Pastu bisik. Dah la telinga aku ni pekak badak. Dia plak cakap slow. Memang dia kena ulang banyak kali a. Terkejut aku bila dia suruh call mak dia.  Nak buat apa neyh ! Siap bagi number lagi ! Tapi taksalin pun. Alamaaaaak ! Kesiannyaaaaa. Aku terus tergamam ! Pandang kiri kanan atas bawah. Pandang polis tuh pastu senyum cuak. Pandang membe, pandang polis. Cakap terima kasih pastu keluar dari situ. Oh ye. Orang tu siap cakap jangan bagitahu polis yang jaga dia tuh. 

Muka pucat lesi ! 


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...