June 17, 2012

Najwa Latif is at the Rooftop

Assalamualaikum. Hai all !
Datang juga ke sini. Fuh Fuhhh. *kesatkesatpeluh*



Okay. This is a list name for NajwaLatif's Awesome Friend who are luckily been selected for the event on 16 June which is yesterday at Lot10 Bukit Bintang ! Actually has been a long time dah list name ni keluar. Sehari sebelum tu macam dah redha je macam taknak je pergi sebab Zafran ada hal. Ema n Mai pulak ada exam. Kekecewaan di situ. *laplapairmata*

Beberapa jam sebelum pukul 3, eh see Nadia is online la. Tegur Nadia and ajak dia. Suprisingly, Nadia said YES ! Walaweyhhhh. Seperti bulan jatuh ke riba *lompatlompat*. Plus, Zul pun willingly nak hantar kitorang balik to SgBuloh after habes that thing petang tu. Hah. So apa lagi. Boleh lah menjadi plan ke sana neyh. Yehaaaaa. *pintalpintalrambut* :D

So, 

Here we are ! At the the Rooftop NTV7 Najwa Latif. Erm erm. And Akim jugaaak. This is our first time. Arghh. What happen to me. *hantukhantukkepalakedinding* This is so incredible me. Mama call, tanya jadi pergi ke tak. The answer was NO sebab takde orang nak teman. Tapi kalau mama tahu ney, for sure kena perli. Mama nak teman takmo. Haha. Maaa, janganlaaaah. hewhew >.<'


Before the recording started. Super duper hot okay atas neyh. Dengan jerebu lagi. Peluh tahap boleh perah dah baju. 


Sebelum shoot untuk NL, Akim punya turn dulu. So us who are NL's AF ni kenalah berudur ke tepi bagi laluan to them. His fan sangaaaaaaaaaaaaat lah hurrmmm. Takpe lah. Lemme said to myself je. Haha. Kang ada yang kena belasah dengan diehardfans dia takpasalpasal. *angkatkakilariiii*

 Test suara. 1 2 3. Untuk Dia. ey. ey !


Hey guys ! Do you recognize him. Presenting to youuu Anas ! :)
Oppsss oppss. The guitaris from Iamneeta band lah. Heee
*padampadamgosip*



This is Nadia. My coursemate. Kesian Nadia kena tunggu sampai lah event ney habes. Nasib baik lah she is very the happy go lucky kan. Enjoy je. And she said, she wont follow me anymore. Haha. The worst part for her is she cannot sing any of NL's song langsung. What only she can do is screaming out loud KOSONG KOSONG together. Ceyh ! -.-'



Suka la dapat jumpa awak semua. White and black shirt tu siblings tau. Emylia and Elyda. Adik dia fanatik gila dengan NL. Dia hafal semua lagu (okay that is so common among us yang ada dekat sini). She also remember every single thing pasal NL ! Walau sebesar zarah ! Tanya je lah apa pun, semua dia boleh jawab. She even posted a video, a birthday video to NL dekat Youtube. And and NL knows her. Siap sebut lagi nama dia masa performing tu. She's crying tauuu. Ouch :') 


 


Some of NL'sAF yang masih tak beransur pulang. Hi NL, I heart you :')

Okay that's all. Thanks for a very unforgetful moment. Nice to meet new friends here. They are so kind and friendly. Feel like in a world that I have never been before. *okaysudahitupoyo* Hope we can meet up again, NL'sAF ! :)

Spread love *hakhaktetibapakaitaglineNL*

That's all. Thank for reading. 
With that. 
Thank you :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...