September 20, 2012

after a while

Assalamualaikum all :)

Blogging ? 

Againnnnn ? We'll see how far this blog will be here.

Sekarang dah kurang dah busy compared to previous posting. Taktahu la whether aku yang malas nak study or memang posting ney yang tak berapa hectic macam O&G. Disebabkan ke'hectic'an tu, baik aku tidur bila ada masa senggang daripada aku menghadap laptop.

Konon masa awalawal start posting O&G, aku buat perjanjian nak buat blog post for every moment I went through selama dua bulan yang lepas. But semuanya tergendala because time limit ! Argh. Kelas 8 am - 5 pm. Belum kira kalau ada oncall atau pun kena buat benda lain. Proses nak mencairkan balik semua ilmu yang tak seberapa banyak dalam otak ni pun memakan masa jugak tauuuu. Setahun kot hang up all those study because of AMS. What do you expect ? ! Expect jawapan nak keluar macam vomitus or diarrheaaaa ? Memang tak lah ! -.-'

After 2 months, boleh la cope dengan semua ni kot. InsyaAllaaaaah. Thing I miss the most is my 7th batch MBBS. 7th batch MBBS is so much awesome and superb. Aku still tak nampak lagi which part of this my new batch is better than them. Especially in friendship thingy. Sorry to say la kan. I'm not saying they are not good. But it seem like there is something lacking kot. Anyways, aku okay je dengan semua. Interaction with them pun went well la. Bergurau senda ke berborak apa semua dengan dorang okay jeee :)

Now, in paediatrics. What I can say is just I have to pray so very hard. My luck will depends on children. From a baby to a schoolchildren and I really don't know how to treat them. Alaaaa. Tade apaapa kot. Semua orang boleh buat, takkan aku takleh kot. When there's a will, there's a way kannnn. Positive things happen to positive person. Allah kan adaaa :)

Okay la. Aku dah taktahu nak cakap apa. Nanti kalau aku ada idea, aku conteng lah lagi. 

With that, thank youuu :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...