February 9, 2012

Dont be selfish

Assalamualaikum and Hi all.

Missing this page sooooooooo strong. rasa nak menulis tapi still tak tahu nak tulis apa. apa yang berlaku selama beberapa hari ni makes me feel like urgh ! what is my fault and what is our fault. what had happened. 

Bila orang dah rasa besar diri dengan apa yang dia ada ni sangat lah susah kita nak bentuk balik. susah kita nak berkomunikasi dengan dia. yelah. dah hebat kaaaaaaaan ! untunglah hebat. orang lain ni apa je lah yang ada. tak berjumpa dengan orang yang hebat. jadi kecil je lah diri orang lain di mata dia yang sehebat orangorang hebat. sesiapa pun taknak pandang. sangat kecil hati okayy. 

Tak salah kan bila seseorang tu tak suka cakap besar. tak perlu kot nak heboh semua tu. everyone have their own work. biarlah dia dengan kerja dia. tapi janganlah sampai taknak pandang or even taknak berkawan dengan orang lain disebabkan dia nampak macam takde apaapa or relax relax ajeee. jangan nak suka judge sesuka hati. kena ingat. yang kita takpernah tahu apa yang orang lain tahu atau fikir.

Dont even be selfish because semua tu Allah yang punyaaaaa. kalau Allah nak ambil sesuatu dia punya, kejap je taaaau. Ingat ! Jangan pernah lupaaaaaa. Jangan sampai lupa diri. takut hanyut. kesian bertalutalu nanti.

Nway thank you for reading.

Thats's all.

Thank you :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...