September 23, 2010

kisah raya saya

haluuu semua...
lama betul tak update blog ni.. mulamula rasa  macam nak buang je blog ni. tapi if saya buang, nanti saya nak lontarkan idea mengarut saya ni kat mana eyh? takkan harihari nak cari ema or mai. (padahal memang harihari dok cari dorang pon) hehe..
apa nak citer neyh?? ntah.. raya pon tak snap pic. so, tak leyh nak letak pic banyakbanyak. 



this is my cousin. kami rapat dari kecik lagi

thanks to kawankawan yang datang beraya kat kampung. punya la susak pyaha cari rumah nenek saya, akhirnya sampai jugak korang, kan? at least, rancangan kita nak raya samasama menjadi walaupun tak dapat nak jelajah seluruh kelantan. 


fifi-fiza-ecah
**********
suka sangat feeling bila tak dapat online. otak pon tak serabut. tak payah sibk nak ambik tahu hal dia. apa nak jadi, jadilah. aku dah tak kesah.(hahaha.. gilew a ayat bukan men pasrah lagi nih..)
terima kasih kepada ema yang sentiasa menemani saya sepanjang kesunyian.. ( actually saje puji..hehe) harihari mesej, kadangkadang call (kau kan banyak kredit). dah macam ada skandal. apa yang kita dok citer harihari pon  dah lupa sebab terlalu banyak cerita kan?

ni lah orangnye.. kiut tak?? tolong lah jangan puji dia kayy

hurmmm.. dalam beberapa hari lagi bakal menyahut cabaran ema, untuk deaktif fb. wahhh!!! sanggupp ke aku nak buat cam tu?? kita tunggu dan lihat nanti.

byebye facebook......

yang ni sorang lagi. tapi dia ni kuat menghilang. 
macam chipsmore. konon sedang mencari ketenangan. ceyh!

ouh one more thing.. hehehe..
FRIENDS 4 EVER okayy..

if jam ni mati sekali pun, persahabatan kita akan kekal selamanya.

*******

raya hari tu dapat jumpa kawankawan sekolah. dekat setahun rasanya tak jumpa. rinduuuuu sangat.. kitorang rapat sebab 18orang je sekelas. zaman sekolah semua rahsia kongsi ramairamai. "kau kutuk aku, aku kutuk kau". rilex jew. gelak ketawa memang sape tak kenal 5SETIA. nama je budak kelas sains tapi otak masingmasing semua mengalahkan raja lawak.


kita ke open house cikgushamsinar


then rumah wani

and rumah fadilah..

tu jew lah yea.. dah tak tahu nak cakap apa.. badan dah letih sangatsangat ni. adios! :)

4 comments:

Azmi said...

semoga kekal persahabatannya...
just enjoy ur life

feeza_rashid said...

heeeee (^^,)
tenkiu.. hope so..

siti rahmah bahrom said...

hahaa.. ok. aku dah jumpe gambar aku! hehee... tenet yg bingong plus test yg argHHH... tp tiap-tiap hari pon msg~hahaa.. ye la fiza, klu aku ade pakwe nanti, pyh dah aku nak bergayot dgn ko. mai skali. mase ni la nk manfaat kan :P

feeza_rashid said...

haishhh..ni dah kira mempergunakan aku nih... kalo gtu aku nak doakan ko xdpt pkwe selagi aku xdpt aku xjumpe pengganti ko.. hahahhaa... :p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...