September 25, 2010

mood sedih

aku letih
tolonglah paham 
aku tak larat sangat dah ni
asyik dok menaip nama, aktiviti, objektif, kehadiran
ingat aku ni kerani ke?
bukan nak bagi briefing leklok
alihalih kena buat balik
buang masa tahu tak?
dah la banyak keje yang tak habis lagi
dengan pbl lagi, sgs, dsl dah la tak buat lagi
dan2 melayan satu video wedding of the year(klik)
leyh jadi wedding impian ni.
ehhh....... lain pulak citer aku ni
sambung balik mood sedih tadi
sekali lagi result test aku teruk
aku tak paham lah
aku dah study bagai nak rak
pulun semua lecture note sebelum nak test
tapi susah betul nak hafal semua tu
otak aku ni bukan untuk menghafal ke?
arggghhh!!!!
aku depressed!!
dah tahun kedua tapi aku still tak tahu lagi cara belajar lagi
kenapa orang lain boleh score, aku tak boleh?
dulu masa sekolah and matrik ni tak de lah rasa down macam ni sekali
at last aku dah delete facebook
chatting pon dah kurang
blog ni pon aku tak tahu berapa lama lagi akan tahan
next test aku kena buat betulbetul
kawankawan doakan aku eyh
sedih sangat
dikala orang lain dengan tenang study,
aku still dengan tugasan yang tak pernah sudah
bukan nak merungut
tapi aku just berfikir
salah ke jalan yang aku pilih nak aktif dalam kolej ni
tinggal beberapa bulan lagi nak lepas dari tugasan ni
aku tak sabarnak tunggu saat masa dan ketika itu
serius tak larat
nak berjaya macam orang lain jugak boleh tak?

3 comments:

yuzuki said...

boleh berjaya..

InnsyaAllah..but the basic thing x boleh lupa..
because everything is came from Allah(the success,the failure,the life,the death..)

together we success..
you can do it..
fighting!! :)

feeza_rashid said...
This comment has been removed by the author.
feeza_rashid said...

huhuhuhu... tekiu yuzuki.. :(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...