September 30, 2010

takde citer

sekarang jam menunjukkan pukul 2.56a.m.
aku baru start nak bukak nota sebab esok ada sgs.
tapi nak jugak membebel dekat sini..
fuhhhhh.....
ntah apa apa lah kerja hari nih.
balik kelas, p open house kat kafe.
kul 7.45p.m, meeting kat fakulti.
berkejar untuk meeting kat kolej plak pukul 9.00p.m.
akhirnya dok lepak kat office dengan kak mira n kak pen.
sampailah kerja beres untuk presentation ahad nih.
pukul 1.30a.m balik makan.

dan dah tiba masa nak study.........
matilah aku esok... :(
okayyy!!!
that's all... hehehehe..
byebye....

p/s: alamakkkk terlupa nak cari jangka tolok.. habis r experiment esok.. nyesal tak flirt dengan manamana budak engine kat cni kalau tak mesti dah dapat cari punyalah.. (sebab fakulti engine a paling dekat.. sebut je nak engine apa.. hehehe) alamat esok dengarlah bebelan lecturer okayy... nasebb badann.. huhu



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...