October 1, 2010

layan lah

hari yang syok.. 
kelas pukul 3...
hari ni entah datang roh dari mana aku semangat study..
awal pagi bangun...
(padahal takut kena marah dengan lecturer kalau tak siap kerja)
aku takut sikit dengan lecturer physio ni..
sebab dia perempuan..hehe

sambil dok siapkan kerja, aku layan kejap blog membe aku yang sorang ni..si maghrib
sweet sangat sebab dok baca post yang berkaitan dia dengan awek dia yang kecik n comel tu, ayu and membe2 kitorang yang lain..
dok senyum sorangsorang gak la aku. (bukan dok layan post dia yang merosakkan otak aku tu...hehe.. jangan marah yew reen.. gurau2..)
sambil tu duk la jugek melayan lagulagu yang menyentuh perasaan kat lappy yang tercayang nih..
then sambung balik kerja sampai la dah boleh kira tahap siap lah..


tulisan malas pun nak bagi orang lain tengok... tak malu betul..


semangat nak tayang kerja...



layan makanan yang mencergaskan otak aku tyme study...
perghhhh..... memang sedapp...

eyhhh2.... dah2... cukup cukup cukup....
kerja tu je yang dah siap.. bacayew belum ag...
(kantoi.............)

k lah.. mahu sambung study...
saja nak hilangkan stres je nih...

4 comments:

Magrib said...

nie blog baru ke??? x silap aku.. aku da follow blog ko dulu...

anyway.. terharu la siot.. ko bace blog aku... menangis aku... jerik tok sudoh..

i hv to admit.. tulisan ko comot yg comel... ko paham kan??? comot.. tapi comel sngt... nice dol...

feeza_rashid said...

mne de baru lah.. ni yg sama..
hahahahha.. over betol.. bo lah jerit tu.. hudoh taw.. hehe

comot comel??? nak kena service balik cara writing nih.. maklumlah, dah lama tak belajar penulisan.. hehe
n... aku mmg comel.. hekhek.. :P

Magrib said...

wak lu... ko x comel.. comot.. hua hua

feeza_rashid said...

eleyh2... malu la tu nak mengakui kata2 aku an.. ahaha... jgn rsaw ayu xkan marah pny la.. kami kawan baekk. hehe :p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...