October 19, 2010

apa ni?

assalamualaikum...
seminggu lebih dah tak berupdate blog ni..
cian dia kena pinggir.. huhuhu..
serabut sikit otak ni sebab ada perkara yang tak diingini dah berlaku + exam jumaat hari tu..
tapi nak cter ni,
hari isnin minggu lepas, fakulti buat jamuan raya. actually masa tu dah habis syawal.
tapi nak buat macam mana kan.. layan jew lah..

meh nak show off sikit sambutan raya kami yang memang meriah.


masa mulamula datang. actually tak de la lambat sangat datang. 
event suppose jam 8 tapi kami sampai 8.30.
kire okay lah tu kan



pentas tu kami yang punya..
jangan marah yew..
banyak gilew pose atas pentas tapi lebihlebih la pulak kalau letak semua.






medic band group
gempak lah.. ingat doctor tak pandai ke nak layan gitar, piano, menyanyi.
doctor serba boleh la weyhh.


before sampai kolej, sempat lagi singgah kat bustop untuk berposing,
maaf yek.



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...