April 17, 2011

compare compare compare

betul ke aku suka compare? aku takde niat pon nak compare. and aku tak suka pun nak compare. maybe it occurs unintentionally kot. aku nak say sory sangatsangat. aku dah pernah janji kan dulu yang aku takkan compare about apaapa pun. ingat. masingmasing ada rezki sendiri. kalau semua kau nak dapat, kau akan jadi orang tak pernah kenal erti syukur.

to be a positive thinker, aku tak sepatotnya harap semua yang aku nak aku boleh dapat kan? aku kena belajar bersyukur dengan apa yang aku dah ada. at least i have you and you care bout me tu pun aku da kena bersyukur kan.

padan muka kau fiza. tak ubahubah perangai. tak boleh nak tidur kan semalam. bangun tidur bangun tidur mengharap phone bunyi. tapi last2 alarm bunyi pun kau sedap lagi tidur.

saket gak jadi penyibuk ni kan. huh. betul apa yang aku pikir takkan pernah salah. patut a aku rasa macam ada something is going wrong. ok. dah. sangat sedih sekarang.

ok dah. bangun tidur je kena meroyan. aku memang suka mengarut. jangan layan aku. bye bye.

9 comments:

Cik Siti Rahmah Bahrom said...

hahahaaaaa ade la tu kn... bsyukur dgn ape yg kite ade ^^,

feeza_rashid said...

aku appreaciate weyyy.. :(

Anonymous said...

im sorry..:))

caring tak aku..

feeza_rashid said...

dimaafkan..
care lah jugak. hurmm ye kew??? ntah. haha

(oppsss... sape ntah anony ni.knl pon x.. hoho)

Anonymous said...

hekeleh..bt2 xknl lak..

bkn ko sptt ye stdy ke..nie on blog lak kn.

feeza_rashid said...

baru je stop stdy jap je niyhh n on lppy nih.. dari kul 8 kot stdy td..

sape2? clue sikit...
(cm da leyh teka jek)

Anonymous said...

im agent FBI...criminal analysis behavior..;)

feeza_rashid said...

hahahahahaaa... so now i know who. ceyh! :p

jia said...

biasa la..
kte kan mnusia..

:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...