April 30, 2011

good luck!

aaaaa.... assalamualaikum...
tinggal dua hari je lagi nih. cuak cuak cuak. uiks uiks. janganjangan. 

time exam ni lah pelbagai pesanan boleh dapat.

mama pesan : study jangan kacau orang je. kalau ngantuk p mandi segarkan badan(tapi wut to do? kaki tidur. memang buat ape pon still lelap gak). 
next, jangan tidur petang. (every petang call to make sure aku tak tidur. aa. kalau tak angkat phone tu memang kantoi! kena jugak lah marah dua tiga kerat. huhu. so aku usaha lah tak tidur semampu yang boleh. masa aku dalam kelas hari tu, aku tak angkat call sebab tak perasan. mama merajuk sebab ingat aku tidur. ceyh. kena lah den pujuk. haha)
pastu mama jangan cakap lupa. lupa. nanti betulbetul lupa. yang penting, tawakkal and banyakkan baca ayat kursi. insyaAllah boleh.


incik badut pesan: chill and relax. jangan panic sangat.insyaAllah boleh buat punya.

semalam lepak kat bilik membe sebelah bilik aku. dia pun ceritalah apa yang dia dapat masa tazkirah.
beliau pesan: mulamula. nak dekat exam ni jangan tidur lambat lagi. paling paling lambat tinggalkan nescafe sehari sebelum hari nak final. (ok! aku dah stop).
pastu jangan kalau fikir pasal baca je lupa lah tak ingat lah. pastu sedih sebab susah nak ingat. ingat! berdoalah yang Allah akan tolong kita. yang pasti, kita kena yakin. itu yang paling penting. Allah suka hambaNya yang yakin. tapi kalau dia tak bagi apa yang kita nak pada waktu tu, mungkin Dia akan bagi pada salah seorang ahli keluarga kita yang lain atau kita akan dapat syafaatNya pada hari yang lain. kita kena tahu yang Allah takkan memungkiri janji pada hamba yang taat kepadaNya. InsyaAllah.

to all 7th batch MBBS UiTM shah alam hope semua habes revise 527 notes tu yek. haha. yekew habes baca semua?
nway, good luck yek! semoga kita semua akn jadi batch 'ketuat' yang paling marvellous! hahaha. :)








11 comments:

Cik Siti Rahmah Bahrom said...

mok...!!! good luck eh. :)

feeza_rashid said...

tenkiu montel!!!haha
jgn lupa jnji kita 7hb nty.hee

Azeanthy Paiman said...

gud luck kak fiza!!hehe.

Anonymous said...

tukar lagu blog ko..nk ttdo aku dengar..ahaha..tolong...tolong..tolong..

feeza_rashid said...

ahh..xmo.bia a.ak ske lagu ni :p
ape gne anonymous..tkot la tu..haha

rona rony said...

hek eleh..takut pe ye..mne de..xheran lah.

feeza_rashid said...

wow wow wow. berani ye awak! hahaha :D

Anonymous said...

*damn..kantoi!

feeza_rashid said...

ape damn damn hah? perkataan kasar akan di spam di sini. eleyh. kntoi konon. pdhal saje an? hahaha :D

jia said...

skong y bab nescafe tu..
tp mmg ta dpt nk dielakkan la.. ;)

feeza_rashid said...

jia: aah.serius mcm mana pon. exam tu da sebati ng nescafe. hee :))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...