April 15, 2011

last day class.

hari ni. last day kelas untuk semester 4. sedihnya.. lepas ni da tak de kelas at shah alam. bye bye shah alam. will miss u. huhu

hari ni jugak test yang terakhir untuk preclinical year. kejap je dah habes setahun. dan hari ni buat pertama kali dalam hidup, aku jawab exam dengan keadaan yang pening yang teramat sangat.

terover consume nescafe semalam. sekali pagi. sekali tengahari dan sekali malam. mati cepat la aku macam ni. huhu. bukan sengaja. tapi tak perasan terminum banyak. kesannya, tak dapat nak fokus study untuk test tadi and aku tak tahu la result macam mana la aku dapat untuk test tu. tawakal je lah.

pengalaman ngeri hari ni. henset kena rampas oleh si gilaan ramai (tetiba nak kondem lagi dia. aku tak paham betul kenapalah semua orang nak gilakan dia. kaki gaduh je dia tu. mulut pon leyh tahan jugak). haha .  aka penyibuk. dia nampak satu picture ni kat contact picture aku. 
pastu sengihsengih, " eyh2. macam orang korea la.."
haha. sengal. "banyak la kau punya korea. melayu kot. xde rupa korea langsung. "

ok. tak paham xpe. aku memang suka mengarut. bye.

p/s: alhamdulillah result tadi. teruskan usaha lagi ye fiza. jangan cepat puas hati dengan diri sendiri.


5 comments:

m✿iz✿tuL said...

pic "mamat korea"???siapa erkk...
penat aku pk..hahhaa

Anonymous said...

gudluck utk pro

feeza_rashid said...

mai: hahaha... ade r... rahsia :p

gud luck tok pro jugak!! tenkiu2 :)

namasayasyazmin :) said...

aku paham!!!!!!! :))

feeza_rashid said...

min: aku tak taw ape yg ko xpaham. jelingan aku pon kau paham. huahahhahaahha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...