September 28, 2011

sahabat by najwa latif

Kau ada dikala aku suka, dikala ku duka
setiap tangisan dan juga tertawa
Kau ada dikala ku perlu
setia menemaniku
Pegang erat tangan ku bila aku jatuh
Kau lah yg selalu
Selalu menemani ku
Mendengar kisah pahit manis hidup ku
Kau lah yg disitu setia menunggu ku
Kau lah yg satu menjadi sahabatku

Kala ku duka kau selalu ada
Ada diri mu
Dan ku harap kau juga rasa begitu

Kau lah yg selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis hidup ku
Kau lah yg disitu
Setia menunggu ku
Kau lah yg satu menjadi sahabat ku



credit to Siti Rahmah a.k.a Ema for wrote up this lyric. might be ada yang salah or anything harap dimaafkan sebab she tulis just depending on the video given to her. tapi dah dengar banyak kali seems okay je. heeeee. mulamula kau yang request nak lirik dia. tapi aku taksempat buat kan. lastlast kau usaha sendiri. haha:) banyak sangat bergosip. taksempat nak fokus. haha. well done my dear. setaraf dengan aku da kau ni bab lagu gini. cewaaaah! *poyo gilaaaaaa* (jangan marah naaaa) kau hot la emaaaa. ngehngeh. :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...