May 16, 2011

saya minat najwa latif

im in love. serius. im in love.
para peminat aku, kawankawan yang suka tahu pasal aku marilah get cross. wahh. mesti excited seyh bila tahu aku dah mengaku terangterangan dekat sini. bukan senang ni. pffft.

aku sedang fanatik sekarang. wut to say. aku bukan jenis senang untuk meminati sesuatu. but once aku sudah minat. huh. korang pun boleh jadi bosan dengan aku. 

fyi, aku menghadap laptop ni berjamjam and i'm stalking najwa latif. stalk? no lah. just wanna get to know je lah. so dont be scared ya. haha. im one of her fans now. aku jatuh cinta with her. wink wink. padahal adek tu sudah berzaman ada peminat. and peminat pun dah beribu. lol. aku mengaku aku ni peminat yang sangat lambat. okay. sejujurnya aku baru sempat search about her. im a busy student lah. so before this mana lah sempat nak search all this thing. poyo gilew. ok. aku tipu tu.  dengan waktu yang terluang sekarang ni apa pun aku boleh cari. haha. kata stalker terhebat kan?euw. euw. sangat tak de kerja. that's not me. banyak lagi benda berfaedah lain i can do.

aku terlintas cari najwa latif ni sebab aku ada nampak fan page dia kat facebook. okay. dia sangat chumel. she's 16. sama baya la kita. sangat tipu tu okay. wahh. a 16 years old having such a good talent. aku memang tabik spring.

hey GADIS YOUTUBE!  


yup. memang dia banyak buat cover untuk lagu artis lain. but then, she have her own songs kan. carta hati. cinta muka buku. wey. wey. lagu carta hati tu. aku suka gila. duk replay lagu sama je dari tadi. lagulagu cover dia pun best as she nyanyi guna her own style kan. dia punya style sendiri. kebanyakan lagu slow jadi rancak. haha. still best jugak. nyanyi dalam kereta. how she buat pose with her guitar. that is awesome.


she's really cute lorh. ini tak tipu. dia juga sopan. menutup aurat yang penting. wanna meet her.wanna meet her wanna meet her. aaaa. aaaa. sambil berteriak like an insane. pastu nak suruh dia nyanyi satu lagu untuk aku. . pehh. makin jatuh cintalah aku.okay fiza. sila control. minat sesuatu tak boleh over. berdosa


okaylah. aku sudah mengatuk. nanti mama bangun, matilah aku. nway, for a reminder. im straight okay. haha.

4 comments:

tomatokering :) said...

hamboih.. mmg big fans ni .. hehe

suka jugak dia.. awesome la dia ! :D

najihah sahami said...

haha..naseb baik dh cakap u ni straght awal2..baru nk pikir songsang...:)

feeza_rashid said...

tomatokering: sgt awesome! heee :)) like gila!!!! aaaaaa. aaaaaa.... maracau lagi. hahaha

feeza_rashid said...

najihah sahami: ofcoz lahhh stret an. matiii laaa ai kalau org pk ai bengkok... rosak masa depan. haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...