July 8, 2011

DAY 12: apa yang ada dalam beg mekap anda

apa yang ada dalam beg mekup. haha. beg mekup pun takda. serius! dulu ada. tapi disebabkan aku guna barangbarang pastu letak kat tempat lain. lastlast beg entah ke mana, barang dalam tu entah ke mana. hehe.

fyi, aku bukannya reti mekupmekup ni. so apa yang ada just simple one je. 

-bedak compact avon. yang mama belikan. haha. entah berapa bekas entah. tak habis lagi dah beli yang baru. hehe. tak minat sangat guna sebenarnya. baik guna powder talc je. lagi best!
-lipbalm. elf. mint. sedap!
-eyeliner. dah jarang pakai.
-losyen. hantu losyen. kalau kat kelas, sesape nak losyen, boleh cari aku ok! macam macam ada. tak habishabis jugak. haha
-rexona deodorant.
-ketip kuku
-perfume.

okay tu je. bye! :)
 



1 comment:

Cik Ezy said...

pjam losyen..
keh3

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...