July 9, 2011

DAY 14 : perkara yang menarik anda lakukan hari ni

hari ini. hari sabtu. hari kedua berada di kampus sgbuloh fakulti perubatan UiTM.

perkara menarik yang aku lakukan hari ini ialah duduk beramairamai di rumah baru dan berbual di dining room rumah baru. errr. menarik ke?  >.<"

actually yang paling best ialah joining early clinical exposure (ECE) with the our senior. our batch dah dapat list of posting. so, perjumpaan ni according to posting. surgery, OnG, paediatris, ruban, medicine. fine lah kawankawan, aku tak join posting for this year kan, tapi still menyibukkan diri kat situ. hehe. aku teman teha. obstetric and gynaecology is her first posting. apa yang menarik ek? haha. aku pun taktahu. pengalaman dorang kot. how they can tell about all the doctors complete dengan perangai doctors tu gila hebat lah kan. ada je pantang larang doctor tu. kena bersedia mental dan fizikal.

nway, good luck all my friends in clinical years. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...