July 19, 2011

paediatric ward

yeayyy.. finally. updating. wahwahwah. konon busy bersama en. journal yang macho. chewahhh. padahal asyik chat je memanjang. membaca sangat slow and steady. and it is not very easy to understand each article. and everyone seems busy with their clinical life. menyiapkan case write up, clerking patients and so on. waaaa. so jealous meh melihat mereka.

hari ni was the second day aku follow my friends ke wad kanakkanak. masa first day hari tu, it was quite ok sebab kejap je kat situ. and memang tak buat apa sangat. just tengoktengok je. then hari ni, sangat berbeza. kononkonon follow ward round specialist. perghhh. kenapa kau tak boleh tahan? setakat 5 bed je kot aku sempat. lepas tu aku nak pitam terus aku tanya membe, kat mana bilik seminar? taktahan nak muntah and perlu take a sit. huhu. tak breakfast. that's why lah jadi macam tu. weirdo lah aku ni. memalukan diri sendiri jek!

bukan senang nak buat physical examination on baby. wuuuu. kesian sangat bila tengok abdomen baby kena press by the doctor. being a doctor kena heartless. baru lah menjadi. hurmm. how im gonna get through all that huh if tu pun aku tak sanggup nak lihat.adoiiiii.

next pitstop is O&G ward. haha. wait for me. when im free. wanna be there pulak. menyaksikan ibu mengandung dan melahirkan anak. weeee~ (kononkonon kan)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...