July 5, 2011

DAY 9: perasaan anda hari ini

hari ni aku bangun awal pagi! sebab my nenek ada di rumah! :) semalam balik from shah alam terus tidur. waaa. im home now! sukasuka. 

bangun pagi, barulah sempat aku nak stalk and being uptodate di facebook. suka! sebab dapat kawankawan baru di fb. kawan yang jadi mentor di SMGM jugak! :) continue balik baca postpost yang lain. hurmm. patut la status semua bukan main lagi. ada kes rupanya. sementara cuti semakin berkurang ni lah. macam terjadi. ok! what had happen tu aku tak suka! sedih bila jadi macam tu. (tak semua akan faham pasal yang ni. this might be confidential and i wont talk about it further. tapi yang faham tu tanx!)


that's all. malas nak cakap banyak. letih! haha. bye :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...