June 25, 2010

_Bye Bintang_

..DUA INSAN..

Bila kau senyum, ku gembira
Bila kau sedih, ku menangis
Bagai taman rindukan kembang
Ku rindu wajah mu oh sayang

Di mana saja kau berada
Ku kan tetap bersamamu
Walaupun jasadmu jauh
Namun hatimu dekat selalu

Walau duri halangan menimpa
Bila cinta ada ku tetap setia
Hanya dikau dan asmara
Membuat hidupku bagai dalam syurga

Biar masa berganti masa
Biar pun musim berubah
Telah ku katakan padamu oh sayang
Hanya kuasa tuhan dapat memisahkan

Jika kau tanya pada rembulan
Mengapa cahaya berseri-seri
Tentu jawabnya kepadamu
Kerna dikau cinta padaku

Kupersembahkan kepadamu
Sekuntum bunga mawar merah
Kau terima sambil tersenyum
Kembang yang harum kau cium

Dua insan sedang bercinta
Dua insan berjanji setia
Telah ku katakan padamu oh sayang
Hanya kuasa tuhan dapat memisahkan



replay, replay and replay dis song..
i mishhh someone.. :)
tergerak pulak kaki ni nak keluar tengok langit..

cari bintang sebab nak mintak tolong sampaikan pesanan..
ada cter kat tv ckp, kalau kita miss someone, bintang boleyh tolong kita..
so, nak cuba naseb lahh..

cari punya cari, ada sebutir jew.. tapi bintang tu tak bersinar pon mybe sebab langit baru lepas menangis...

tak best lah bintang yang tu..
try cari yang laen..
serius.. dah tak da langsung bintang..
bintang tadi pon dah hilang mungkin sebab dia dah sedih bila aku tak pedulikan dia..
sory sgt.. i didn't mean mcm tu..

sekarang no more bintang yang nak sampaikan pesanan aku..
melepas mcm tu jew..
so pesanan ni akan tersimpan sampai bila-bila dalam hati kecil aku..

moral of da story:
hargailah sesuatu selagi ia ada dengan kita supaya kita tak rasa menyesal bila ia dah berlalu pergi kerana di saat kehilangannya itu baru kita tahu ia amat penting pada kita..



p/s: pesanan ni still kat dalam outbox.. t bila hati ni rasa macam malas nak simpan, sy send kat awk okayy.. ;)


ahahaha... apa bendalah aku merapu pagi2 nih...


4 comments:

ema rahmah bahrom said...

ko merapu? aku tak rase mcm tu pun. it's come from deep of ur heart kan? dont lie ur self. i know u better!~ayat ugut ni

feeza_rashid said...

aku merapu lah.. pe jiwang2 ni bukan aku lahh... hantu jiwang dah rasok ak..haha...
btw, i noe u noe me better than owg len..huhu.. tanx, dear...:)

ema rahmah bahrom said...

ahhh bla la ko. muke rock hati ko jiwang kalah aku dgn mai. ayt ko sume menusuk kalbu. blog ko paling jiwang antara kami. ehehehhee....
~welcome!

feeza_rashid said...

mane dew muka aku rock..
aku kiut lah..hahaha... ayt tu menusuk kalbu sbb aku ikhlas.. klo nk post ko mensuk kalbu, ko kne iklas gak tyme post netry..hehe~~
hati aku ada taman butterfly..kihkih

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...