June 22, 2010

_Kenapa Awak?_

kenapa saya suka awak?
- sebab awak comel cgt2.. saya caeerrr~~

MyEm0.Com

kenapa saya suka awak?
- sebab awak kuat emo..tiut lah awak marah..

MyEm0.Com

kenapa saya suka awak?
- sebab awak cepat tacing.. alolo...

MyEm0.Com

kenapa saya suka awak?
- sebab awak pemalu..

MyEm0.Com


kenapa saya suka awak?
- sebab awak selalu bwat saya terharu.. bahagiayew saya..

MyEm0.Com
kenapa saya suka awak?
- sebab awak selalu mimpikan saya..nyte..

MyEm0.Com

kenapa saya suka awak?
- sebab awak suka ejek saya..

MyEm0.Com


kenapa saya suka awak?
- sebab awak pandangan awak menggoda.. phewwitt~

MyEm0.Com

kenapa saya suka awak?
- sebab awak suka maen bola..CR kew???

MyEm0.Com


kenapa saya suka awak?
- sebab awak ialah awak dan xde sapew mcm awak..

MyEm0.Com
kenapa saya suka awak?
- sebab awak ni mengkonfiuskan..

MyEm0.Com


kenapa saya suka awak?
- sebab awak suka stalk saya.. cari apa la tu..

MyEm0.Com

kenapa saya suka awak?
- sebab awak suka cakap awak nak tido..

MyEm0.Com


kenapa saya suka awak?
- sebab suara awak besttt..lalalaaa~~
MyEm0.Com



walau macam manepon awak, saya tetap suka awak sebab awak yang dah curi hati saya yang kecik nih..

MyEm0.Com


saya sebenaryew malu ni MyEm0.Com...peluh2 nak bgtahu..



saya tak berani nak ungkapkan pada awak tapi saya cakap kat cni pon boleyh lah eyh...
"AWAK...

MyEm0.Com"

yeeayyyy!!! lega da luahkan segalanya....



p/s: tiada kaitan dengan yang ada blog atau xda blog okayyy... :)
best yew if post ni untuk someone special kan??
tapi for me juz angan2 jew la...hehe

4 comments:

Anonymous said...

sgt2 comell...menangis saya bace post awak 2...ia mengingatkan saya pada seseorg yg saya syg...=(

feeza_rashid said...

hehe~~
tanx awk jgn nges k... t kartun yg comel nih da ilang kiut..huhu

amin said...

i just can say..

"dalam hati ada taman"

feeza_rashid said...

bese lah tu...
taman yg sunyi...huhuhuh~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...