June 15, 2010

_Im Fallin' In Love_

Bila Aku Jatuh Cinta

Bila aku jatuh cinta
Pasti dunia akan senang
Karna ku susah jatuh cinta
Tak mudah menyenangi

Bila aku cinta padamu
Pasti berkah itu buat mu
Mungkin derita buat aku
Lihat saja nanti

Aku dan engkau kini bersama
Belum tentu engkau memang jodohku
Rasa cintaku masih biasa saja
Bisa saja berubah

Akhirnya tergantung padamu sayang
Berikanlah cinta yang luar biasa
Pasti aku akan bertekuk lutut
Setia padamu.....



Bila aku jatuh cinta… Jatuh cinta to ‘GULAKAPAS VS COKLAT CELOP’…

Excited sangat dgn my blog… Sampai xtido sebab nak pulihkan apa yang xbetul kat blog ni…

Actually bcoz of baru lagi so memang la mcm ni..:)

Betul ke blog ni jiwang??? Ngeee~~~

Tak perasan lah… rasa best je bila dapat meluahkan apa yang terpendam di hati..

My last word,

“I GULAKAPAS VS COKLATCELOP”

p/s: ilysm~

2 comments:

m✿iz✿tuL said...

siapakah coklat celop 2?????

feeza_rashid said...

adakah coklatcelop tu seseorg??? aku keliru... p ak suka dy....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...