June 22, 2010

_Phobia_

Hari ni aku start fobia bawak kereta..
Padahal mula2 bawak tu okay jew semua...
Pastu siap round jalan raya lagi..

Afta jalan raya ckg nak p surau..
So stop n antar ckg kat surau..
Ingat nak p surau gak lah afta wat bukit tinggi ..

Tyme lak kol 7.30...
Kat bukit kereta mengundur sebab dah gelabah tak tekan brek..
Ntah ape la aku buat..
Sekali KEDEBOOMMMMM!!!

Berlanggar ng kereta belakang...
Oooohhh tuhan jew la tahu perasaan aku tyme tu..
Malu and cuak nak mampos... Terus bawak kereta p kat ckg...
Tggu sampai la ckg abis solat..

Pastu kena kacau ng abg2 yang ajar driving kat situ sebab xberani nak tunjuk muka pon lepas dah wat salah..
Malu and rasa cm bodoh sgt2...
Macam dah tak nak blaja jew..
Tak pasal2 jadi takut nak bawak kereta..
Ntah macam mana la driving class nex week...

Benda memang dah tertulis nak jadi..
Tapi tak leyh dielakkan kena bebel dengan ckg...
"kenapa tak tengok belakang?? kenapa tak tekan brek??? kuat sgt ke berdentum?? ckg dah suruh berhentikan tadi?? Padahal dah boleyh jew bawak.. macam mane lah baru tinggal tak sampai 5 minit dah boleyh jadi cani..."
Aku dah tak sanggup hadapi kenyataan..
Ckg maafkan saya...
Wuarghhhh!!!!!!!!!!


p/s: kalaw ckg ajak p solat, jangan lengah2...

4 comments:

amin said...

sabar2..aq phm perasaan ko..huhu..

feeza_rashid said...

tanx sebab paham.. :'(

m✿iz✿tuL said...

uhuh...relex arr atleast ko dh der xperience xcident....no worry k..

feeza_rashid said...

experience ni sgt bg kejutan kat ak smpai ak xmampu nak pgg stereng ag..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...