June 27, 2010

_Hacker Takde Otak_

haluu~~~
exhausted gilew nih baru pas kemas untuk pendftaran junior MBBS sok..
p nak gak online.. waiting 4 someone but hurmmmm....no one was there...okayy

masa online facebook, aku dikejutkan dengan status my friend...

kawan-kawan ym and skype saya...huhu..ramai yang dah kene ng sorang pompuan celaka ni.dia dah hack saya punya account..huhu.and saya dah discovered dah.plis text saya if dia dah buat pape yang teruk kat korang..that was not real me :( thank you..


tak sangka plak kes hacking ni leyh happen to one of my besties...
aku ada chat gak ng membe aku ni semalam.. rupeyew dat was really not her...
aku memang dah pelik dengan cara dia chat.. i really kenal how my friend chat.. dah la ayat pendekpendek.. then she called me fiza?? ouhhh goshh... jenny will only call me jahhh.ahaha.. nama manje.. only bestie at shah alam called me dis name.. cehh!! tak glemer langsung...

stori tak start lagi ni... hacker ni bersungguh nak call aku.. dia btahu yang her webcam rosak.. then dia nak cek elok ke tak.. then after a few minute, she chat me back and said the webcam already repaired... pelik betol.. bape minit jew g repair... aku dah berpikir-pikir time tu... p anggap jew la aku salah faham what she said... dia call lagi.. aku layan lagi sebab aku pikir dia membe aku so takkan nak tipu... ni kat ym..  kat skype pon dia call.. makin heran lah aku.. yang tak leh bla siap soh aku call dia balik n ajar ag macam mane nak call... mujurlah wireless xbpe nak kuat untuk buat video call..tuhan memang nak selamatkan aku kot..time tu gak dok chat dengan mai and ema.. so otak aku fokus kat diorang jew la.. aku rasa kalaw aku tak chat ng diorang, mesti aku dah layan hacker tu...

kes ni berlaku time dalam kul 1 pagi... u knoe what, dia nak ajak aku keluar lepak??? uhhh... jenny won't do this...next, f***ing hacker ni boleyh plak nk ajak aku g shopping hari ni... nak g mid valley.. padahal aku da btahu yang aku kat kolej.. kepala aku dah biol n ber pikir.. xkan lah jenny tak ingat aku kat kolej.. n impossible she can come to shah alam just untuk teman dia shopping??

today, barulah aku tahu this case after she had discovered this thing.. bila aku baca status dia aku menangis ketakutan kot.. menggeletar chat dengan dia nak btahu what had happen to me yesterday.. rasa takut sangat sebab aku chat dengan stranger.. rupa-rupanya not only me yang kena.. ramai gak la yang kena... hacker tu memang nak kenakan kawankawan membe aku nih.. yang tak boleh terima is dia nak tengok bra orang n jenny told me yang dia asyik tanya pasal bra je dekat orang lain... fuhhh.. lega glew aku tak layan sangat chat dia semalam... bitch punya pompuan... 

aku dapat tahu yang salah seorang dari member kitorang kena.. hacker ni bgtahu yang dia nak p shopping esok and nak beli bra then dia suruh la membe kitorang ni tunjuk bra dia konon-konon cam nak cari yang sama lah..ntah ape motif la.. mula-mula dia macam pelik gak tapi dia percaya je tu jenny.. our friend tu showed her's kot.. then her pic kat webcam tu was snapped... dia terkena... memang kesian weyy... dia menangis-menangis cerita... tadi hacker sial tu send pic tu kat dia, nak ugut sebab jenny dah tukar password.. bcoz of that, dia tak leyh nak buat keje jahat lagi... kesian kawan kitorang tu, sekarang dia mesti dalam ketakutan and malu glew.. facebook dia pon dia dah delete sebab takot pic dia akan dipost kat wall facebook..


memang tragis kes nih... lepas ni aku akan berhati-hati kalau kawankawan bersikap pelik..
to korang semua, lepas ni berjaga-jagalah.. aku cerita ni kat korang untuk korang sedar yang dis thing can happen walaupon kita rasa macam pelik.. macam mane la dia boleh hack ym and skype orang padahal membe aku tak kenal pon sapew dia tu... sumpah cm tutttt perangai dia.. tu lah contoh orang tak reti guna kepandaian..
that's all..
okayy la bubye...esok nak kena bangun awal pkul 5 sebab nk tunggu junior..hehe~


p/s: pe benda lah manusia sekarang ni.. macam dah takde keje nak buat.. tak tahu ke snap pic orang and buat macam tu kerja berdosa... kalau aku dapat pompuan tak guna tu, aku nak sepak terajang muka dia sebab buat kawan aku macam tu...



2 comments:

ema rahmah bahrom said...

sukenye... coz syg dgn b jadi penyelamat anje... tgk tu. klu tak sebab syg dgn b, msti anje syok layan perempuan sewel tu kan...? hahaaa

feeza_rashid said...

euwww... kamoo kan.. komen kat cni pon beginikah kamoo?? huhu...
taw xpe... aku xtahu la apa jd kat aku skunk klo aku layan pompuan gilew tu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...