July 28, 2010

jadi mangsa


nampak tak?? ni lah senario yang kami kena lakonkan untuk video ece(early clinical exposure).. ece ni kononkonon jumpa dengan patient and mintak info pasal penyakit dia..headache is da scenario.. berlakon perkara yang paling dibenci.. stress sangat bila nak kena decide sape yang akan berlakon. dah la kena rekod dalam video then akan ditayangkan dalam lecture hall masa 10.8 nanti.. memang that time sesape yang jadi mangsa tu memang kena komen habishabisan lah.
korang ingat senang kew.. cuak auw..


farhan ketua yang melantik diri sendiri konon stres, padahal bukan dia yang kena jadi doktor or patient..
yang laen semua muka lega sebab terselamat. tengok usna, zaid n afiqah tu..
senyum pon bukan maen lebar lagi.


ni lah mangsa group kitorang.. mulamula duadua bukan main emo kot sebab orang lain nak pilih sesuka hati .. memang ngamuk tak puas hati lah.. dak-dak group lain pon tahu sebab kecoh sangat..huh.. kalaw nak fair kena undi ah.. tapi bila undi dapat result yang sama jugak.. redha je lah.. atleast dah fair..
so terima jew la tugasan tu dengan hati terbuka..
doctor: norhafiza rashid
patient: rizka zariputra
kenalah revise balik segala dialog yang diajar masa 1st year..
muka stres kan.. sebenaryew mood dah okayy. boleh gelakgelak dah..


no hal lah semua tu sebab membe ada an.. semua pon tolong menolong..
akhiryew semua video tapping dah setel.. fuhhh! lega... 
best gak lah dapat group nih..walaupon nak jaga hati si mangsa..
but then it is better than other group yang bwat tak tahu kat pelakon dorang tu..



p/s: tengs tu usna yang snap all dis pix candidly.. tetiba dapat idea to post it here.hehe


1 comment:

kemei said...

hehehe...good blog!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...