July 5, 2010

_Kembali_




Akhirnya selepas 2 bulan cuti.. aku kembali ke medan pertarungan sebagai student..bangun awal pagi pukul 6.15a.m.. kelas start jam 8.00pagi dan habis jam 5.00petang.. memang amat meletihkan.. 
aku ni kira kaki tidow dalam lecture..
tapi untuk semester baru ni aku pasang azam baru.. tak nak tdow dalam lecture dah.. rugi uh.. hehe.. wait n see pe jadi ekk.


Today is 1st day jejakkan kaki ke 2nd year.. 
i tought someone will wish gud luck...huhu.. tapi xde pun... taklah kisah sebab perjuangan harus diteruskan... seharian dalam lecture hall, terasa macam kejutan sebab dah lama tak dengar lecture.. 

Lepas ni bermulalah rutin harian dengan study, study dan study.. macam lah aku ni rajin sangat kan.. wlauapapun, semoga aku mampu bertahan..



*my wish*


                                     *buku-buku yang tak sanggup nak dibaca*







*kawan baik dalam lab histo.. tak minat histology n aku akan cari helah untuk keluar tyme subjek ni*
*group yang paling kecoh dalam kelas*


*lecture hall yang selalu jadi tempat tidur favret*






*slide yang sgt dinantikan setiap kali lecture*


Aku tak pernah rasa menyesal took dis course though course ni memang sangat mencabar.. for me, bersusah dahulu bersenang kemudian.. *ada yang senang ke dalam hidup aku lepas ni??*
Hurmmm... tunggulah 4 tahun lagi kesudahannya... 
Segalanya dah ditentukan...
Semoga seperti yang diharapkan... :)


p/s: hari ni perlu lebih baik dari semalam....




6 comments:

ema rahmah bahrom said...

sorry fiza. aku tau ko tggu aku wish GOOD LUCK.so, GOOD LUCK ye cik fiza ;)

feeza_rashid said...

huhu.. tanx..
wlopon lambat p okay la dari x wish langsungkan... :'(

m✿iz✿tuL said...

wehh..gud luck yeahh doc....
nnt jgn lupe rawat sy biler saya sakit...

feeza_rashid said...

haha... t ko kne bayar aku mhl okayy

~This is ME!!~ said...

gud luck for this sem... t kalu t'serempak tego2 la yek.. hehehe..

feeza_rashid said...

tenkiu~
nk tego pon tkot salah owg...hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...