March 17, 2011

dapat roomate baru

fuhhh.. akhirnya siap kemas bilik. bilik aku dah cantik la weyhhh. susunan almari dah ubah. haha. baek punya. terharu dengan diri sendiri sebab mampu heret almari. lap kipas lagi tu. haha.

ni semua garagara dapat roomate baru. cis. dah nak habis semester pun nak tukartukar bilik. dan untuk kesekian kalinya, roomate aku ialah MPP. bila hah aku nak dapat roomate yang tak busy? malammalam mesti keluar meeting. huh. like i care pon. bukan nya aku nak bertepek dengan dia pun kan. 

tengah duk kemaskemas barangbarang, papers. aku terjumpa satu borang. borang tu aku jumpa dalam fail jawatankuasa perwakilan kolej aku. about penghuni kolej delima ni jugak lah.

hurmm. serius aku tak paham. kenapa orang nak tipu pekerjaan parents dia kat kawankawan lain ek? perlu ke malu dengan apa yang parents kita buat untuk cari rezeki untuk keluarga? serius aku sedih dengan perangai macam tu. 

fyi, kami berkawan with u not because of u pretend to be kaya ke, berkuasa ke, hidup mewah ke, beli barangbarang branded ke. but because of u urself. kami suka berkawan with u. u are a good friend. tolong a jangan buat macam tu. ur parents will surely be sad if they know about this. and the other friends pon will surely dissapointed with u. i hope u will sedar this thing sooner or later. :')

1 comment:

Cik Siti Rahmah Bahrom said...

wahHHH dah ade rumet baru. takde la ko takot ernnn :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...