March 6, 2011

s.a>bangsar>s.a

내가 지금 그나마 정말 이런 느낌은 내 가슴속에 언제까지 하지만 난 당신이 그리워요.
난 당신 실망하지 않습니다 희망

kalau cik ema boleh buat schedule dia balik rumah hari tu, ai pon nak buat jugak lah.
heeee.
6.45: bangun solat subuh.
7.00: kemas bilik.kemas beg and kumpul barang yang nak kena bawa balik rumah.
7.30: mandi and bersiap. pakai selekeh je pun tak pe sebab nak balik rumah je. bukan nak jumpa si kekasih hati. (ooooopppppssss... apakah???)
8.10: naek bas at bustop mawar. fuhhh lega tak payah tunggu lama. pelik betul dengan studentstudent UiTM ni. ahad pun dorang ada kelas. tak letih ke? tidur dihujung minggu lagi best la weyyyy...
8.30: sampai seksyen 2. memang bernasib baik sungguh hari ni. sampaisampai terus dapat bus... 
9.10: sampai rumah. oooyeayyyyy... mereka sedang bersarapan. ai pun apa lagi kan. langkah kanan aje. hehehe


tengahari pulak. berjalanjalan di jalan tar. beli itu, beli ini. hehe. lupa masalah. selain dari tidur, ni cara laen nak hilangkan fikiran yang bukanbukan dalam tak ini. dapat jam baru! weee... setelah berjaya bodek my sis. hehe... beli beg baru jugak! puas hati!

then back to shah alam again. ceyh! if ai know lah abah yang will antar my sis, ai takkan susah payah bangun pagi, naek bas, terlentok dalam bas. nasib badan betul lah. dah la tambang balik mahal. hahaha. *sigh!


blooming tot: nak ckpke tak. nak ckp ke tak???!!! kadangkadang diam itu lebih baik. huh!

3 comments:

Cik Siti Rahmah Bahrom said...

hahahahahaaaaaaaaaa sng nye ko dpt bas!

!!- a.y.u -!! said...

fiza ckp la ckp la..
*tetiba.. hahaha

feeza_rashid said...

ema: naseb aku baek kali ni. hahaha

ayu: xmo la cakap pape. sy dah kecewa. hati sy takan sembuh lgi. :(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...