March 19, 2011

lemas dalam boat

 malam hujung minggu. so aktiviti ialah makan luar. korang plan. aku follow. haha. chill.
menu: steamboat
jam: 8pm.
veneu: flaming steamboat, sunway pyramid.



sebenarnya of coz la we took more than this kan. haha. segala bagai yang pelikpelik semua balun. ahh. yang penting kenyang. so kalau ada yang dapat diarrhea to pahampaham je la yek. sebab terlalu banyak consume water snail kot. haha.







ok dah kenyang and nak balik. mengantuk sangat!

 jom datang sini ramai. dekat dengan pintu masuk sunway yang depan highway tu. harga sangat la berpatutan. and sangat berbaloi with apa yang korang nak makan. RM25 and korang boleh ambil what you want with no limit. it is more worth it than makan chilli's, johny dan sebagainya tu.tu pun if korang pilih makanan yang nak rebus tu yang korang jarang makan lah. kalau korang p amik fishball yang common tu berpingganpinggan, memang tak berbaoi lah eyh. just that u have to elakkan pembaziran ye. membazir itu amalan syaitan. tak elok tau.
bak kata hanis, "korang, jangan makan yang murah okay. rugi.haha. yang tu boleh je dapat kat dc"




this is what happen when doctors wannabe pretend to be model. 
boleh an we want actually wannabe 21 forever. haha


untungnya berada at sunway pyramid tengah malam time kedai dah tutup. first, we wont habis duit and second no want will intrupt u to snap picture. LOL


p/s:siapa nak makan steamboat? jom belanja aku! hee :)


1 comment:

Emma said...

penah makan kat situ..
taun lepas..tp ms tu RM20 je 1 kapla..
huhuhu..memang best..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...