March 7, 2011

rompakan laptop

rindu laptopppp..huahrggghhhh!!!!
baek sangat balik rumah tak bawak balik lappy. alasan munasabah ialah malas nak memberatkan bahu. bukan penting pun lappy nih. buang masa adalah. bajet la tu. kununkunun balik rumah nak study. at lis ada input sikit. 

tapi tak sampai beberapa jam kat  rumah, dah berebut pc dengan adek yang nak main game. ahh. ai sister. ai mesti dapat. hahaHAHAHA.

petang tu, pergi hantar my sis back to shah alam. dah siap dah ni bawak kunci bilik. ingat nak ajak abah singgah bilik jap sebab nak amik lappy. AHHH. tak payah la. susah je.

balik tu, singgah kedai makan. abah pun tanyalah. "long, tadi napa tak singgah ambil laptop. nanti berebut lagi dengan adek nak main game."

"alaaaa... bukan nak guna sangat pun laptop tu. asek2 online jah. busan dahhh"

HAHAHAHAahahahaha...sesampai je kat rumah. adusss... busan dehhh...
"pc tak leyh kacaw adek nak guna an? hurmmm...
apa den nak buat nihhh......"
berfikirrrr..... "LAPTOP ABAH!!!!"

naseb lah abah. tak bagi kaklong guna pc kan. laptop abah la jadi mangsa. hak milik kaklong sementara okay! heeeee~

tenkiu. luv u. HAHAHAHAhahaha



1 comment:

n i k l i s a said...

dan saya pon meng update blog menggunakan laptop ayah saya. HAHAHA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...