March 7, 2011

mambling nagging grunting

Allah takkan uji hambaNya yang tak cekal. so ai ni kuat la eyh? kalau orang kuat, takkan mengeluh kan with what ever happen to them kan. they also won't cry because of that silly thing. haha. seem that you takda la sekuat mana cik fiza yang kuat perasan. 

zima.... jumm teman ai nangis kat level 20 plisss. huhu. padahal masingmasing tengah cuti. and ada kat kampung masingmasing. saje je nak meraung gak dekat sini. i miss the time you teman i crying kat level 8 hari tu after result ES keluar. though tak boleh merubah apaapa, at least i feel better. ai boleh berbual dengan semua orang like nothing happened. ai also could afford myself to smile all the time.

i've been thought, we have to take anything from past as our teacher in the future but then dont ever let the past overshadow us in what ever we gonna do. all this akan buat kita become someone yang pengecut kalau kita biarkan diri dibayangi masa silam. penakut nak hadapi sesuatu or even mendapatkan sesuatu which maybe belong to us.

if we still not aware about this, dont blame someone else we lose what we want or even who we love.haha. gedik yew ayat. ceyh!

jangan fikir yang langit tu selalu cerah. hidup ni tak seperti apa yang kita mahukan. sebab kita hanya menjadi bahan dalam eksperiment dunia ni. Allah dah tahu segala rancangan yang dia cipta untuk kita. kita cuma perlu tabah untuk lalui setiap apa rancangan tu. huh. kuat gilak ai motivate diri. hurmm.

erk. cepat la masuk clinical year. nak rasa hidup yang busy sampai tak sempat nak buat benda lain. then ai boleh elakkan diri berada kat dalam hidup orang lain, troubling and disturbing others. 

serius ai rasa like sedang menyusahkan n menyerabutkan orang sekarang. *u know who are u* 

so sorry la yew.
sudah la. tu je ai nak mengarut. dah kering idea. mengantuk jugak. bye.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...