August 15, 2010

saya & kawan

misshhh all my frennzzzss..
tengs mereka yang datang uitm and teman aku g makan kat mcD sematamata..hehe..
dapat gelakgelak dengan dorang semua sangat best..
semangat tu aku keluar lecture awal sebab nak jumpa korang..
mulamula macam tak jadi datang dah, so masa tu memang aku dah frust..
tapi membe takkan kecewakan membe kan?
so akhirnyew dapat jumpe kat depan bangunan fakulti lagi tu taw..hehe
pastu keluar p makan.. tengs teman walaopun krang semua dah makan..
dorang memang sangat kelakar.. appreciate sangat kedatangan korang.. :)













sebenarnya rindu nak keluar ramairamai pastu dapat lawan boling macam dulu..

p/s: amin, syah, wan : tenkiu taw.. :)


1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...