February 2, 2011

ai berkayak lah!!!!

 wooot wooot.. time to ber reacreation. at tasik shah alam. serius dah lama tak mengamalkan gaya hidup sihat. haha. if diajak jogging, alasan:
-alaaa... ngatuk lah. nak balik tidur ni.
-letih la jogging. nanti malam, mesti tak larat nak study.
-tak nak lah. macam nak hujan je.
-ermm.. nak basuh baju lah petang ni.
-eyh. ada meeting!
etc. etc. etc...

tapi ttibatiba ja weird jawapan terkeluar semalam bila dengar pasal kayak.
"korang nak pergi mana petang ni?"
"nak ikut! nak ikut! nak ikut!"
so four of us when there for kayak.
lama jugak lah tunggu sebab nak kena berebut dengan mamatmamat yang menyakitkan hati tu. hish. kalau hensem takpe jugak. ggrrr. geram. 

while waiting our turn, kami pun berjalan pusing satu tasik tu. wow! kurus kurus. haha. 






6.30p.m barulah dapat kayak. weee~ at last. kayuh. kayuh. sejujurnya ai tak tahu langsung nak berkayak. nasib baik j teach me. huhu. ada tu sampai kitorang masuk kat tempt rehat atas air. banyak kali jugak lah langgar tebing. and selalu je berpusing kat tempat sama dua tiga kali. haha. serius malu.






enjoy sangatsangat. tanx ya korang! heee~




p/s: sape nak kayak? jom!!!

11 comments:

yatie's EPISODE said...

waahh. bestnye. yati tak pnah lagi berkayak. huu T.T

Cik Siti Rahmah Bahrom said...

mok, tnggelam tak kayak tu bila ko naik???

Anonymous said...

hahaha..tenggelam naik..tenggelam naik.yang tenggelam tu ko yg naek tu kayak.

feeza_rashid said...

yatie: t kita naek kayak sesama ek. heee~

feeza_rashid said...

ema: of coz la tak. timbul auw kayak tu. terapung ag tu. haha


anony: siapakah yg berani mengutuk aku ni hah? brani tulis nama la weyh. hahaha

Anonymous said...

berani lah..nie adalah rona rony..agagagaga..igt aq takut ke?!!!ajk bowling tkt lak..

feeza_rashid said...

rona rony: aku tak takut la setakat boling tu. ko mana pernah menang. markah aku lagi bnyak la weii.. haha

cik hani said...

penah kayak ms khemah kt sekolah je..
kt shah alam xpenah try kayak kt tasik tu..kena bayar bape ekk??

feeza_rashid said...

kita pon 1st time kayak gak kat ctu. dlu penah kayak kt plkn jek. hehe
kena bayar rm5 sorg untuk sejam.
wahahaha. dah mcm m'promo ni. towkey kena upah ni. hehehe

Cik Siti Rahmah Bahrom said...

hahahaaa rona rony gaduh manje dgn fiza!! wakakakakkaaaa

feeza_rashid said...

ko ade je an makcik ema. ggggrrr!!!!
hal semalam pon aku xabes ag geram ng kowg auw. aku btahu cik faiz ko nak usha doc aku. ahahahhaa :p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...