February 1, 2011

supper kat mamak

tidur. tidur. tidur.
apa korang buat bila nak celebrate sekembali ke semester baru. haha. baru start belajar dah nak celebrate. gedik betul. tapi kira okay lah kan. at least bertungkus lumus menguatkan mata untuk lecture first day hari ni. from 8a.m till 4p.m. walaupun ramai betul bakalbakal doktor yang hanyut dibuai mimpi dalam lecture hall tadi. takpetakpe. amek ilham kan. kalau mata celik tapi tembus, baik tidur jek. ai lah tu. tenung je apa lecturer tu ajar. tapi otak melayang entah ke manamana. menguap sampai letih dah mulut ni nganga. punya a control sebab tak nak bagi tidur.

so. habes je lecture. kitorang berempat pun pergi lah membeli belah barangbarang kononkonon macam nak budak nak masuk sekolah. beli buku tulis, pen baru, kertas and makanan. hehe. lecturer pesan balik awal tu study. tapi kitorang pergi study kat giant shah alam. hehe. maaf ye doc!

malam pulak. lepas je meeting blok. lapar!!!!! so apa lagi idea pun tercetus. mari  kita makan!!!! wahahaha. suka!!!!

venue yang diaim ialah kedai mamak lah. mana lagi tempat best nak lepak makan malam macam ni kan. sempena nak study hard ni and pertemuan di semester baru antara kami lah. kira macam bagi award kat diri sendiri la ni. hehe. semoga esok semangat nak pergi kelas. belajar sungguhsungguh. (poyo jek)




7 comments:

Nadhirah-chan said...

ehh amik medic ke ?

feeza_rashid said...

erm. yep. :)

HaNa HoNeY said...

bersemngt neyh sambut new sem
haha
^_^

feeza_rashid said...

hana: hehehe~ taw xpa an. semangat jek yg lbeyh ni. :)

Hazwani said...

nk tnye lagu blog nie ape yer??
smart gak..sweet pon ye gak..
nk leh??
hehehe..
tq

feeza_rashid said...

hazwani: bleyh2. lagu rossa- ku menunggu. hehe. comel kan kan. sy pon rasa cmtu gak. :)

Hazwani said...

tq...!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...