February 24, 2011

cooler punya pasal

eeeee... 
ni semua cooler a punya pasal. saket tekak!!!!
tekak yang yang high class la konon nih. 
minum air tu pun nak inflame. 
memang mengadangada.

gggrrrr. dah banyak kali kena sakit cni tapi kenapakah still tak immune?
orang lain minum okay jek. if ai yang minum, mesti problem. 
tonsilitis kah? 
pharyngitis kah? 
ouh no!! can lead to rheumatic fever. haha.
kena stop minum nih. 
ni semua garagara tak sempat nak pergi beli mineral water. huhu.
tak tahan dah ni. toloonngggg!!

esok, jangan lupa beli mineral okay!
makan lozenges pun tak jalan. 
minum air panas pon tak hilang jugak. 
nak telan air liur saket gilak ni.


nway, ai sedang bekerja keras menbina ayat. tak tahu what gonna be to the proposal ni. ayat berbungabunga sudah nih. semoga no rejection. bukan senang nak perah otak serajin ini. haha. 

dah tu je nak citer. hehe.


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...