February 6, 2011

saya balik!!!

habis cuti raya cina! so sempat keluar hang out kejap je semalam pergi makan dekat times square. thanks ya my friend. hee~

so bila ai nak mula study nih? pemalas sungguh. gggrrrr. not in mood. baca novel lagi best.

nak phone! nak phone! dengan syahdu abah cakap, "nanti lah ek kita g tengok phone. ada kerja nak kena pergi tengok ni."

ai pun mengangguk la dengan redha. weeyyhhhh. sedih!!!!! lambat lagi la ni nampaknya. pagi tadi dah nampak da sinaran handset baru. mood: geram.. ggrrrrr. takpetakpe. sabar ye fiza. ada hikmah disebalik apa yang berlaku. yang kau beriya sangat nak phone ni kenapa.



"Sometimes change is what's best, letting your heart break, and learning how to cope."

im am not strong to let all this be. tak rela membiarkan hati dilukai walaupun tahu hati bakal disakiti. so apa yang perlu dilakukan ialah membuat sesuatu yang boleh prevent kesedihan yang sangat teruk bakal melanda diri. 

hish apa kau mengarut ah fiza? ko nak jiwang nape? kau ingat ada orang nak layan kau? forget it. pergi da jiwang berkarat kau tu. kau sendiri tak sure dengan perasaan kau tu. berusaha la untuk tetapkan pendirian kau dulu ye fiza.

"fiza! ngaku la kau takut kehilangan dia. kau risau kan sampai bila je dia akan ada dalam hidup kau.tapi kenapa kau nak jadi macam ni. dia orang yang buat kau jadi kuat walau apa pun dia buat kat kau!  kau takpayah lah cuba nak berubah. kau takkan jadi diri kau yang sebenar. kau akan dibayangi hidup yang tak tenang kalau kau cuba untuk purapura. dia besfren kau lah. bukan orang laen pun. be calm babe."


1 comment:

Cik Siti Rahmah Bahrom said...

~lalalaaaa jgn tipu diri sndiri~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...