February 9, 2011

chatting oh chatting

jap je. celah jap sebelum pergi kelas pukul3. korang ada tak hobi nakal? hobi yang jarang orang buat. heee. actually my hobi yang ni tak da la nakal sangat tapi kalau bagi kawankawan ai yang asyikasyik belajarbelajarbelajar, hobi ni kira hobi membuang masa. enter chatroom. huh. ai memang takde kerja. suka sangat buang masa. kenalkenal dengan orang tu, kenalkenal dengan orang ni. pastu out. ai tak buat chat yang  tak senonoh tu okay. 

dunia chatroom ni bukan boleh percaya pun. sikit pun ai tak percaya. tak dinafikan la ada yang berlaku jujur. but for me. its still dunia yang penuh kedustaan. mana tak nya, orang yang dalam chat tu mesti dah biasa dengan dunia dia cipta ni. so bila everytime tukartukar chatters, mesti ada je benda yang ada tiputipu sikit. tipu lah if all are true.

maybe because of mindset macam ni la im thinking yang semua orang in a chatroom tu tak cakap jujur. ala lantaklah. memang im hard to believe on someone kot. apa entah lagi orang yang tak wujud in front of me. just connected with internet.

ni nak story kisah cuti hari tu. bergiat dalam chatroom ni dah lama. tak just tak selalu. ada je dapat kawan yang kekal sampai sekarang. membe baik dah pun. tapi kes yang baru ni. ai tak tahu nak cakap apa la an. 

chat punya chat punya chat. lama jugak la chat. kira dah memang rapat a. seminggu kot chat samasama. maybe sebab kebetulan cuti kot. sebab tu tetiba jadi rajin pulak online chat.

dia tanya my weight. ai jawab la, "80++"
ouh. start from that, dia pun ada la suruh ai kuruskan badan. banyakkan bersenam. and start calling me si gemuk.

ai pun balas ah. "hurm. panggil orang gemuk tu, awk tu kurus sangat ke?"

"aah. kurus. saya sportsman la kat sekolah dulu. kurus handsome lagi tau."

dalam hati ai ni dah tak leyh bla nak gelak. takkan a orang handsome nak kata dia handsome. sahsah la nak menipu hot nih. haha. tak pe la. layan je.

dah genap seminggu, baru terfikir nak tanya facebook. ai pun tanya la apa nama facebook dia. dia bagi, "A_______ H______"

ai pun semangat la ni search. huahahhahahahahahahahha. sambil gelak gulingguling. stalk kejap picture atlet sekolah. bapak la weyh. serius ai tak tahu la game apa yang dia maen zaman sekolah. serius takde rupa atlet langsung. mesti korang dapat bayangkan what i mean. tak nak la mention. nampak rude pulak nanti. hehe.

agakagak la man. berkawan ni bukan nak kira paras rupa. ai rasa better if jangan ngaku you are good looking enough before others tell you. adoyaiii. pity of u lah.

from now on, ai malas dah nak join chatroom ni. dah busan dengan dunia tu. dah busan purapura cool. ahahaha.

k that's all. and bye!


1 comment:

Cik Siti Rahmah Bahrom said...

hahahahaha!!! serius aku nak gelak guling2 ag!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...