February 8, 2011

selamat menghabiskan duit

wahai encik dc. kenapalah kamu membenarkan para peniaga berniaga di situ. kamu boleh menyebabkan bajet ai untuk semester ini lari terkedekkedek. argghh. tidak. ai ni sudah lew tak boleh tengok tudung yang banyak. mesti nak jugak beli. nafsunafsu. i have to learn how to control ni. kalau tak, mahu harihari dapat koleksi baru. walaupun bukan yang harga berpuluhpuluh. if it just berbelas pun, kalau berpuluh kali beli, bukan beratus ke? 

tidak. tidak. haha. belibeli simpan dalam almari bagi penuh je baik bagi orang lain beli. lepas ni kawal nafsu okay! haha.

positive thinking: saje nak beli untuk koleksi sendiri boleh je kan. bukan yew basi pun. apa orang kata, hobi. heeee~ suka tengok benda yang disukai ada banyak. hehe.

p/s: jangan sampai membazir yang penting!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...