February 21, 2011

this is da answer

rambut baru!! weee~ balik kelas terus pergi sacc gunting rambut. huh. ringan la kepala ni sekarang.

malam tadi celebrate belated besday hanis and aisya. cheese cake apa ntah ada oat pulak. tapi sedap gak melantak. hee~


sebelum tu bukan maen serabut. segala benda jadi tak kena. dari pagi petang. terbawak sampai nak tidur. memang naseb kot akan macam ni sampai bilabila. tolong a. sangat tak larat kot lalui semua ni. ai bukan kuat. ai penakut. yup. takut nak ambil risiko. tanya lah apa pun.

ai tak kan mengaku atau bagi apaapa jawapan sebab setiap jawapan tu ada kesannya. no matter la positive or negative. but im more toward negative side because at least i will never feel very dissapointed.i sure kebenran tu pasti pahit punya. so better be prepared dari awl lagi. nobody will understand this. ggggrrrr. stress balek. 

actually ai tak berani nak cakapcakap apaapa bukan sebab ai dun want to answer ur question. but i prefer to keep the answer only with me. im afraid that in just a day. the answer will be change. i dun want to be labelled as someone who just saying something with nothing. though be silent is much more dangerous cuz i will never know the truth till end. but who cares kan. lantak ai lah.

seorang manusia mampu berubah dalam sekelip mata. apa yang dia kata taknak. i wont be too suprise lah if the "tak nak" word will be change to "nak" in just a click. dunia dunia. memang susah nak faham. setiap orang ada jiwa masingmasing yang susah nak difahami oleh orang lain.

just be happy with my own life. kalau ai ada buat anybody life become complicated. just let me know and i will just step out from ur life. so that. u can comfortable back with ur happy life. forgive me for any disturbances. 


p/s: da truth is im really worried i might losing you.y must worry huh? macam budak kecik u fiza!
p/s/s: okay mari mengarut lagi. ^_^


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...