February 10, 2011

ai tengok bola beb!

ai memang tak de kerja.  mujur dah siapkan awalawal. contohilah ai okay. tapi tak baca je lagi. ahaha. (macam mana ntah boleh siap kalau tak baca. ceyh) padahal kerja berlambak. seriously. ni nak kena study biochem and microb untuk esok. semua sedang struggle malam ni. ai boleh pulak pergi tengok bola at stadium shah alam.. weyhhh!!! korang tahu tak. haha. aku pun baru tahu match apa tadi.

malaysia VS hong kong. friendly match rupanya. ingatkan match apa lah tadi. ai tengok match depan mata kot. first time ni. biarlah bukan game yang besar pun. tengok live and tv sangat berbeza. takde rewind!!!! bila gol tu, tak leyh nak imbas balik how gol tu jadi. and bila tengok live ni jadi shy pulak nak jeritjerit macam tengok tv. takut orang pandang then kata gedik la pulak. stdium tu tak de la penuh sangat. tapi bising la jugak.

okay! this is prove kot. yang kena bayar tu ai punya. dorang dapat tiket vip free. not for sale. ejek ejek konon. berlagak an. tak kesah pun. ai pun tak kena bayar. ada sponsorship kot. haha. shuuuhhh.. dorang tak tahu pun pasal ni.

yup.yup. ai tengok dorang! walaupun jauh la kan. ai nampak apek yang sangat digilai wanitawanita diluar sana. ai tengok dia punya show. memang superman goalie la dia ni. banyak betul diving. hehe. muslim ahmad tak turun padang. frust gilak. gggrrr.. so sad.





rasa cun lak pic nih. haha

this is encikencik yang syndrome sikit. tapi memang serius kelakar. nonstop gelak la kalau bercakap dengan mereka nih. bab mengenakan orang memang tiptop. tanx amik ai. and bersoal jawab dengan encik guard.

memang anak malaysia sejati. zaman sekarang mana ada orang nak pergi tengok sangat bola malaysia ni. baek tengok EPL lagi syiook. (padahal sebab dapat tiket free. tu yang semangat tu an?)


ok dah. tu jek. sambung kerja balik. sudahsudah berleter. ok. bye all!




p/s: credit tu tuan pnya nfon n tukang snap pic.. haha



6 comments:

Cik Siti Rahmah Bahrom said...

ok. aku kena tipu. tp aku teka betul.

feeza_rashid said...

sape tipu? spe? meh aku p tarik tlinga dia. jahat gilak dia tu. hehehehehe

m✿iz✿tuL said...

fuyyooooo...sedondon wehh....romantik gi2..hahahah

feeza_rashid said...

mai: aku sedondon dengan semua org yg pakai baju kuning kat situ okay! ramai auw. hahahahahaha....

miszes ugly said...

bestnyeee...

!!- a.y.u -!! said...

ok now i know sapa sebelah tu.. ok2.. faham sudah...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...