January 31, 2011

suai kenal blogger baru: edisi februari

BEN ASHAARI

join segmen abg ben. aktiviti mengisi masa lapang. 

laman web www.1tube.com?
- showing bakatbakat rakyat malaysia yang pelbagai. cayalah rakyat malaysia. malaysia boleh.

dunia blog di malaysia semakin menarik kerana semakin ramai yang menceburi dunia ni. dengan blog pon kita boleh dapat kawan kawan baru. berkenalan kat sini and sampai boleh keluar hangout sama sama lagi tu. 

blog memaparkan pelbagai kelebihan blogger dalam mengeluarkan idea untuk menceritakan apa yang ingin mereka perkatakan. macam mana mereka meluahkan sesuatu dengan sejujurnya terhadap sesuatu mengikut isi hati masingmasing.

dunia blog di malaysia ni pun boleh jadi glamour sampai masuk media. okay contohnya, abang ben yang siap masuk majalah an. hanis zalikha. so sekarang da whole country kenal dia kot. blogger juga mendapat tempat dikalangan media atau sesuatu tayangan filem apabila ada di antara para blogger dijemput untuk menyaksikan tayangan perdana untuk sesebuah filem. ini kerana mereka tahu bahawa dengan cara itu, para blogger tersebut mampu untuk mempromosikan filem mereka.

takda motif lanagsung pic ni. haha. tak pe. 
tanx baca my entry ya! 
:)


10 comments:

zubir othman said...

salam blogger...

jom singgah blog saya...hek3
nk tmbh knalan

Nazterjah said...

Hi tuan tanah..
Jom singgah gak ke blog saya..le tambah kenalan..

♥yaya budak suka embun♥ said...

salam kenal dari yaya...

BLOG YAYA SUKA EMBUN

Nadhirah-chan said...

setuju dengan perenggan last tu . ehehe . kekadang tak perasan lak . pandai dorang ni gunakan blogger . salam perkenalan ok :)

feeza_rashid said...

zubir othman: hai! salam perkenalan jugak.

feeza_rashid said...

nazterjah: hai! selamat berkenalan . :)

feeza_rashid said...

yaya: salam perkenalan! :)

feeza_rashid said...

nadhirah: heeeee~ bese la tu kan. idea nak cari duit ni perlu bijak. so dorang ni kira licik gak lah. hehe.
nway, nice to meet u! hehe

Awangku Johan said...

salam ziarah n follow ur blog.. mai singgah n follow blog saya..

Clara said...

dtg snggah sni..

salam perkenalan..

http://cerytara.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...