January 30, 2011

contest: saya sayang kawankawan saya

hai semua!!
cik ayu sudah mengtag saya to join a contest. hurm let's layan je lah sementara tinggal sehari lagi cuti nih. lagipun dah lama tak mengupdate blog. so with this hope dapat menceriakan balik blog yang kian suram nih


  • Follow blog ini (mudah untuk ketahui apa-apa update berkenaan contest ini)
  • Buat satu entry berkenaan contest ini. Dalam entry itu, letak banner di atas & link kan ke entry ini. Kemudian letak sekali gambar yang anda ingin hantar untuk contest ini.
  • Jangan lupa letak sekali banner ini di sidebar & link kan ke entry ini.
  • Gambar original atau edit diterima. Boleh hantar lebih daripada satu gambar.  Maksimum 3 gambar.
  • Dalam gambar itu, minimum 2 orang, maksimum infinity. Tiada batasan. Nak hantar gambar satu sekolah/kolej pun boleh
  • Dalam entry itu, jawap sekali slogan ini :

SAYA SAYANG KAWAN-KAWAN SAYA KERANA...
(tidak kurang daripada 50 patah perkataan)
  •   Tag 3 orang kawan anda. Lebih takpe. Jangan lupa ingatkan mereka sekali.
so picture bersamasama kawankawan tersayang yang menjadi taruhan ialah:

 ini ialah para sahabat yang ai kenal since kat matrix. lovely besties. roomate actually. sama je kecoh. kalau dulu nasib selalu sama je. sekarang mereka lebih bernasib baik from me. btw, if there is any problem, boleh merujuk mereka yang begitu pakar mengendalikan masalah. once a while we love to buat conference kat chatroom or skype. but because of ada je aral melintang, update info each other pon kadangkadang je. 

this one pulak. all my sweet friend yang same course. bak kata lain, para doktor ya. jangan terkejut la jika one day, hospital dipenuhi doktordoktor yang comey. haha. mereka ni if nak ajak shopping, jalan, makan, wayang, anytime je on. so takkan dissappointed when u feel nak hang out masa stress study. kalau ada masalah, ai akan bertandang ke bilikbilik mereka untuk menenangkan hati. same goes to them gak.

 plkn. woo. miss gilak. since kat plkn tu jauh dari merekamereka yang dikenali dan tak boleh nak berhubung dengan family and kawankawan. so kena pandaipandai la hidp cari kawan baru kat sana. kitorang 6 orang tinggal dalam same dome. pastu kat bahagian hujung sekali pulak tu. memang buat hal sendiri je lah. kalau mukamuka datang lambat tu kitorang jugaklah. macammacam masalah, lovestori, baju kurung, perfume, shower cream pun kongsi. kalau datang time takut tu, susunan tidur berduadua wujudlah. 2 bulan lebih rasa macam tak cukup jek. sayang n miss gilak kat korang!

SAYA SAYANG KAWANKAWAN SAYA kerana mereka semua sedia mendengar setiap apa masalah yang ai hadapi. dorang jugak alert if something goes wrong with me. terharu beb! haha. they are all good and active listener too. one thing, ai have a weird punya perangai, which is tetiba berubah to bad mood with unknown reason, they still layan ai walaupun kadangkadang tu ai can feel yang ai dah hurt them.

tag: 
lisa
sida
hani

2 comments:

Indra Amirrul said...

thx sebab join..:)

gud luck ya..:)

btw..saya follow blog ini..:)

feeza_rashid said...

welcome and tanx back.
terharu nih admin contest follow me. ahaks! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...