January 17, 2011

broken ke? ceyh!

"It's amazing how someone can break your heart and you can still love them with all the little. "


pelik. tapi yang someone like this jugalah yang kita nanti hari hari. memang manusia macam ni ke? walau kejap je pun dia muncul, kta rasa sangat bermakna detik tu. hakikatnya, dialah orang yang selalu buat hati kita sakit. kita tahu dan rasa sakit itu. tapi setiap kali dia muncul, kita terus lupa segala kesakitan itu. namun hilangnya dia, kesakitan itu seperti menjelma balik. realise tak all that?


bila dia hilangkan diri, kita mula mencari semula orang yang selalu teman kita bila kita susah. kita buat natural je kat dia.. tak fikir langsung apa perasaan dia. sedih ke. terasa ke. hurm. yang kita tahu, janji kita happy. because kita ada  someone yang lain though dah kena tinggal. maybe kawan ni terlalu baik dan sampai kita tak perlu nak jaga hati dan perasaan dia. *sigh. try to think others feeling lol. dont be selfish. tak baik tau buat orang macam tu.

kalau boleh, just make it fair lah. jangan berat sebelah. jangan buat kawan macam tu. cuz one day, whatever u have done, it all will comes back to you tau. i believe this. it has proved kot. so really yakin its gonna happen either sooner or later.

p/s: just be happy with your life. and rasa berdosa bila hurt others okay! peace!


p/s/s: jiwang la hang ni fiza. dah2 stop it! fullstop


8 comments:

Syaza Izura said...

i know these feelings very well..
sebijik..mcm tgh cerita kisah sendri plak..so skrg ni x nak ulang sejarah lame balik..=)

n i k l i s a said...

huu.
tau x, aku mula kenal erti penat berkawan bila aku masuk medic?
HAHAH
pelik an?

blossomvanilla said...

betul tu...setuju :)

biella93 said...

betol tuh . hati org lain pon kite kena jage jugak . huu

sissyira said...

salam

syira pun mcm tu, masa marah bukan main, bila dah lama, ok je...hahah

ziarah rakan yang syira follow :D

feeza_rashid said...

syaza: ramai gak eyh yg lalui cerita yg sama. uhuhu. saba tu lebih baik kan.

lisa: maybe bila da masuk medic ni kia mnjdi matang da dpata fikir tntg semua ni kot.

blossomvilla n biella93 n sissyira: :)

HaNa HoNeY said...

bese le tuh
name pown syg..so xkire org tuh watpe kat kite pown..kite still nk dier
kite je kne sedar en
^_^

aleen aiden said...

btl.jgn guna kwn mase senang je..huhuh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...