January 14, 2011

answer tag

mownink semua!!!
bangun la oi. matahari da nak naik atas kepala dah ni. contoh ai ok. bangun pagi sediakan breakfast. (which nasi lemak yang dibeli oleh my brother). and bancuh air milo. bakti yang dibuat di kala cuti sem ni. 

streching situ streching sana. cuba nak tidur balik. tapi tak berjaya pulak. so inilah hasilnya. bukan laptop. online. lawat blog orang tu, lawat blog orang ni. pastu sengih sorangsorang.

ouh yew. actually masa study week hari tu, lisa ada tag something to me. untuk tak nak bagi my dearie friend dissapointed, ai kena gak buat that post. nanti lain kali, dia dah tak nak tag pulak. haha


comey comey. ada persamaan la baby dengan ai. senyum and mata tertutup. haha. *wink!

1) apa pendapat anda tentang blog pemberi award?
lisa kata dia buat sendiri layout tu. tolong beri tunjuk aja wahai lisa

2) tunjukkan gambar desktop anda :

3) snap gamba anda sekarang xkira dalam apa jua keadaan.
 xda xda. yang bukan sekarang boleh.


4) 3 word to describe si dia ( if u have any )
if xda. boleh skip kan this question. t bila dah ada, ai jawab balik yew cik lisa cayang. hehe

5) 3 words to describe yourself
talkative. muncung itik. not specky.

6) anda selalu masak?
haiiissshhhh... musti. (katakata pendusta. haha) . tapi hebat gak masak meggi. goreng nuget. masak nasi. 

7) para blogger yang chumel and sweet. sila jawab tag ni yew.


ok dah settled! fuh!


No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...