January 30, 2011

selamat kembali ke dunia anda

 mari kembali ke sekolah! ayuh! melangkah maju kehadapan. jangan sekalikali berasa mundur bila teringat masa lalu yang pernah tercalit kesuraman. cewahh! padahal nak buat ayat bagi semangat baru ni. almaklumlah. esok nak menjejak ke dewan kuliah untuk semester 4 pelajar perubatan UiTM Malaysia. so kena buat mind set. belajar betulbetul. this is last sem di kampus shah alam. 

pagipagi lagi abah dah post ai balek kolej. nak kena amek feel memegang buku setelah sekian lama aku cuti segalagalanya. cuti buku, cuti membaca, cuti menulis. tidur je yang ai tak amik cuti. tapi dari tadi ai dok online jek. hehe.

baru balik from hospital semalam, after 2 weeks kat sana cuz teman my mum yang baru lepas buat operation last week. alhamdulillah. for now, everything are all alright jek. hope that mama cepatcepat boleh balik rumah. ai sampai je kat rumah, online facebook. kecoh je wall. hurm. rupanya list of group elective yang ditunggutunggu  dah keluar ye. so im in group 35. 



 bersyukur dapat group dengan mereka. hope kita boleh kerjasama yew. 
kita nak research pasal apa nih?
berapa agakagak budget kita?
agakagak more than 2000 sorang ke? huhu
kat mana kita nak melancong ni?
tak sabar nak buat discussion dengan you all nanti. hehe.
excited ni nak start. haha


tadi coursemate datang kat my bilik. and cerita lah pasal elective ni. pastu she asked me scroll down lgi page tu. 
walaweyh! cuti! cuti! cuti!


tak nampak ni. meh diclearkan.


tak tahu menahu pulak cuti untuk semester 4 nanti sama macam student lain. kitorang dah frust menonggeng dah bila dapat tahu student lain cuti selama 4 bulan next sem and thought that kitorang takkan ada kaitan dengan berita baik tu. tapi bila makluman ini diberitahu, senyum sampai ke telinga la. otak pun mulalah lah ligat berfikir apa yang nak dibuat untuk cuti yang lama tu. hurm. risau gak bila dah cuti lama ni, otak pon berkarat.

nway, gudluck ye cik feeza dan kawankawan. selamat memulakan semester 4 esok. bangun pagi. dan mulakan hari anda dengan senyuman. haha.



6 comments:

atiqah said said...

fiza- kte 1 group.. hehehe.. nk wat psal ape nie????

!!- a.y.u -!! said...

after sem 4 kena pindah kampus mana plak?? puncak alam?

Cik Siti Rahmah Bahrom said...

kerja kerja kerja! :D

feeza_rashid said...

atiqah!!! yup2. kita buat pasal blog lah. ahhaha. xde idea nih. eqa da ada idea ke?

feeza_rashid said...

ayu: lepas sem 4 pindah kampus sungai buloh pulak. dekat ng spital.

feeza_rashid said...

ema: kerja ke? ala. letih nya. tapi kena cari pendapatan nih. haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...