January 1, 2011

happy new year



HAPPY NEW YEAR SEMUA!!


apa cerita eyh malam new year? hurm. ai sambut new kat at pantry a.k.a bilik perbincangan of our faculty. sampai sana lebih kurang pukul 11 malam. 

jam 11.30,
"eyh, kenapa ada dah bunyi mercun ni? da new year ke?"
"belumbelum"

jam 00.00 1.1.2011,
"happy new year yana, lan, hakim"
"happy new year!"
lepas tu masingmasing gelak. actually semua dalam kesedihan sebab baru lepas menceritakan anganangan if dapat celebrate macam orang lain. final final oh final. nasiblah korang. sabar yew. gud luck final.

berdentum lah mercun dari I CITY. sepantas kilat semua berlari ke arah tingkap sebab nak tengok mercun. cantekk!!. suka tengok. dah la tahun ni memang grand celebration kat situ. erggghh. sedih nya.

semoga tahun baru yang datang ni akan menjadi lebih bermakna kepada semua dan apa yang diazamkan tu, diusahalah kan yew. jangan azam itu buat tunda untuk tahum depan pulak ye.



2 comments:

siti rahmah bahrom said...

happy new year mok!

feeza_rashid said...

epy new year sexy gurl. hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...