December 29, 2010

mok award gudluck m'sia


award!! wahaha. balikbalik bilik tengok dapat award. thanks ye mok a.k.a ema. sila lah bagi lagi award banyakbanyak ok. ai memang suka dapat award nih. 

ai nak kena komen kat kau macam kau komen kat atul ke? jap ai p teliti blog kau. 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

hurmmm.. mengikut mohor besar para puteri raja. header kau tu macam menggambarkan kau budak sekolah yang nak masuk sekolah minggu depan. tapi sebenarnya kau dah tua. and dah nak jadi bini orang pun. haha. apa lagi eyh? HAH. ai rasa kalau kau letak banyak pic aku, mesti makin gempak traffic untuk blog kau. hihi. (kau nak marah, marah lah. mesej ke, ym ke, skype ke, gtalk ke. ai tak kesah. :p)

tempat yang paling aku nak pergi?
pernah jawab soalan ni. EIFFEL TOWER. please please. jom pergi sana lepas ai final dua minggu lagi. hehe

3 perkara menarik tentang diri sendiri.
-emo. kadangkadang memang saje nak buat emo. dan sikap ni sangat dikenalpasti oleh kawankawan ai yew.
-rasa tak sedap hati bila siapasiapa berkelakuan pelik dengan ai.
-kalau nak sesuatu tu. ai akan berusaha till dapat that thing. then barulah ai akan berpuas hati.(mok nanti teman aku beli beg macam tu. plis!)
-nak tambah one more. please. ai ada sixth sense. (perhh kalau ema and mai baca ni, memang  mereka tidak akan berpuas hati punyalah). tapi kawankawan, percayalah. ai leyh ramal apa yang akan berlaku dan kenapa perkara tu berlaku. walaupun ema and mai selalu tak puas hati pasal ni. tapi mereka pernah rasai kebenarannya. haha

tag kawankawan
syazmin
nik lisa
husna


sebelum ai mengakhiri bebelan ai di waktu maghrib ni. ai nak ucapkan GUD LUCK kepada jejaka Malaysia yang bakal beraksi di padang bola kejap lagi. semoga Malaysia berjaya bawa pulang PIALA SUZUKI AFF.


kepada my HERO, MUSLIM AHMAD. pertahankan benteng negara Malaysia okay. jangan sampai ditembusi Indonesia. ai will pray for you. hehe. gedik x)

that's all. bye
:)

2 comments:

cik hani said...

wow.. besh dia dpt award...
hee..
gud luck jgk utk team mesia

n i k l i s a said...

thanx tag! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...