December 19, 2010

semua mengidam MCD

test seminggu lagi and exam belum lagi tapi hari jumaat hari tu kitorang dah pergi MCD. i pun tak sure apa yang kitorang nak celebrate. mybe gembira sebab kelas petang takda kot. so masingmasing mengidam nak makan itu ini. actually bila lagi ada time nak kumpul semua macam ni and keluar makan ramairamai. sebab asyik nak balik rumah je hujung minggu. 

-mastura & fillet o fish-

-una & mc chicken-

-cika & ayam goreng MCD-

-jannah & spicy chicken mcdeluxe-


-sape punya lah ni.. gemok betol!-

gemok ke?? tak kan??? :p

jap2.. skodeng teha nak gigit big mac. 
aku tak rety makan big mac weyyy!!!. huhu
salute teha.

 dah kenyang!!


kena redah hujan. MCD punya pasal an.

7 comments:

shahjiehan said...

wahh..mai sket! lapo nih... sume ni kawan sekolah ker?ehem3..kim salam kat cik cika

feeza_rashid said...

bukan kwn skola.. nk mmbe sama kos kat cni... haha.. oryte2!!!

n i k l i s a said...

cter jerit dalam bas time lepas pdg kawad xda ke?

kelaka gile..

feeza_rashid said...

lisa: aku lupa pulak weyh sal jerit tu... haha.. ko pon join jerit gak an.. hahahaha :p

kemei said...

wahhhhhh....sakan yer....

Lizzie Yasmin said...

baru past settlekan big mac dalam masa 3 min.. record terbaik .. lapa nyer pasal..
Dulu waktu studi.. mcm nie jgk.. kmpul geng serang mcd.. hehehe

shahjiehan said...

yeah~ hahaha....tq so much!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...