December 16, 2010

tolong advice kawankawan!

congratez my sis!
dapat continue degree yew?

actually she mencuba nasib buat fast track. sekarang baru habes part 3 diploma in quantitative science. gempak gak eyh si mok ni. dulu offer matriks xnak terima an? skunk offer buat degree terus pulak. hurmmm... 

macam mana ni? she asked my opinion. aku tak tahu nak bagi jawapan apa. supposely dia yang kena decide. hari tu masa nak mohon bukan main excited lagi kan? mana pergilah all the spirit tu eyh? korang rasa macam mana eyh? tolong aku plis plis plis. pendapat2.

perlu ke continue diploma atau terus je ke dgree? apa pro and contra? aku tak tahu sebab aku tak de pengalaman amek diploma.

she was offered for CS227 degree in computational mathematics a.k.a matematik pengkomputeran di UiTM SHAH ALAM (leh selalu lepak dengan aku..hehe)


5 comments:

Annie said...

Maybe buat degree...so jimat umur. Salam Ziarah.

amin said...

benti je..jge anak..

siti rahmah bahrom said...

sila jawab tag (aku xleh nak komen s.box ko. xtau nape)

feeza_rashid said...

annie: tanx 4 ur suggestion annie. but then if dia habeskan diploma, masa buat dgree nanti dy tetap stat dgn part 1 jugak kew?

amin: jge anak ape? ank kucing kew?

ema: aku tak tahu npe. tp org len leyh jew chat kat ctu..

Anonymous said...

better smbung dgree..lagipun jimat usia..degree kalo die smbung mmg dr part 1 jgk..tp kalo x silap kalo die abiskan dip then amik dgree yg die dpt skrg ni mcm ulang sikit silibus diploma die..so better trus amik je dgree tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...