December 13, 2010

im a sleeping gurl!

hai semua!!
erkkk..
kekenyangan pekena nasi goreng paprik 
yang berjanggut aku tunggu kat kedai kat dc.
maklumlah dah lama tak makan dalam UiTM ni.
so nak pilih tempat beli makanan pun dah tak reti.

masa  tunggu makan tu, 
layan cter PUTERA KATAK.
korang tengok tak cter tu?
aku tak follow sangat pun tapi membe aku dok kata citer tu best.
aku tahu part mana yang best.
part FAZREEN RAFI an?
suka tengok dia.
macho wa cakap lu..
sopan jew.. hehehe..
kalau jadi pakwe aku pun aku tak kesah.
aku tak memilih pun.
(opppsss... terlebih suda...)

saje nak mention kat sini.
min, usna, puteri ixora tu nama dia norseha ok!
bukan sheeda.
sheeda dangdut. akak dia.
fifi, kita menang!
dorang kena belanja kita.
syioookkkk!!!!!!

dah la tu cter pasal citer tu.
hari ni seharian lecture sahaja.
5 jam uh. semalam tidur pukul 3.
memang terbaik ah!

pantang gap, aku amek port baek punya.
then tak sempat nak amik mood terus k.o.


memang tak sedar ape ah.
banyak gak aku sedekahkan air liur basi dengan taik mata hari ni.
(pengotor uh! jangan pikir bukanbukan pulak. hyperbola ckit jew ni)

fine la. ko panggil aku koala an?
salah tu.. sebenarnya sleeping beauty lah!


sleeping beuty yang sedang menunggu kehadiran prince charming
"tapi takkan dalam lecture hall kot?"
"ahh.. biar la.. citer aku.. suka hati aku lah.."
:p

naseb baek la masa lecture cuba mengawal diri.
walaupun tembus dinding lecture hall tu aku tenung.

time lecture akhir, semangat pulak aku.
tak ngantuk langsung.
Dr.Ho memang best!
haha..

dalam pada masa mengantuk tu, sempat jugak aku buat kedai kopi.


ada one of my friend, mengaku dia "stalk" blog aku.
hehe.
actually bukan stalk. suka baca.
tak kesah pun sebenarnya.
suka ada.
tapi makin malu nak mengarutngarut kat sini.
tu bukan pertama kali aku dapat tahu yang ada membe aku  yang suka melepak kat sini.
previously ada jugak.
malu lah!!!!

kamu kata saya jiwang?
lagi lah gue malu seyh...


tapi comel an??
heheheheh

opppsss...
....
....
....

sorry la yew..
terover pulak.
okay.
tu jew lah for now.
malas nak bebel ngarutngarut ag.
bye!
:)


5 comments:

siti rahmah bahrom said...

opocot mak kau...!! tkjut aku ade muke bdk gemok ni... haha

feeza_rashid said...

ko memang kejam! ko si buntal!

siti rahmah bahrom said...

mok mok mok mok....

m✿iz✿tuL said...

hahahah...
mok gak kawan2 nie ekk...:P

feeza_rashid said...

aku tahu a ko da kurus mai

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...